Зайтун майына куурулган тосттор менен рататуй
Ингредиенттер
4 порция
"Рататуй" французча жашылчалары2 таңг.
Багета1 даана
Зайтун майы50 мл.
Чөптөр20 г.
Тамак жасоо
1. Көмөч казанды ысытып, ага 2 аш каш. өсүмдүк майы кошуңуз жана жашылчаларды 7-12 мүнөт кууруңуз.
2. Багетаны калыңдыгы 1,5 см кылып туураңыз. Көмөч казанды ысытыңыз, май куюп, нанды эки тарабын кууруп алыңыз. Керек болсо, көмөч казанга май кошуңуз.
3. Жашылчаларды тосттор жана майдаланган чөптөр менен бериңиз.
2. Багетаны калыңдыгы 1,5 см кылып туураңыз. Көмөч казанды ысытыңыз, май куюп, нанды эки тарабын кууруп алыңыз. Керек болсо, көмөч казанга май кошуңуз.
3. Жашылчаларды тосттор жана майдаланган чөптөр менен бериңиз.