Кускус менен фасулье
Ингредиенттер
4 порция
"Фасулье" түрк жашылчалары2 таңг.
Кускус200 г.
Өсүмдүк майы2 аш каш.
Суу400 мл.
Чөптөр20 г.
Татымына жараша туз
Тамак жасоо
1. Көмөч казанды ысытыңыз, өсүмдүк майын кошуп, жашылчаларды 7-12 мүнөт кууруңуз.
2. Сууну кайнатыңыз. Кускусту сотейникке төгүңүз, кайнак суу куюп, туздаңыз. 10 мүнөткө калтырыңыз, сонун убаланма кускус даяр.
3. Куурулган жашылчаларды кускус менен бериңиз, майдаланган чөптөрдү чачып бериңиз.
2. Сууну кайнатыңыз. Кускусту сотейникке төгүңүз, кайнак суу куюп, туздаңыз. 10 мүнөткө калтырыңыз, сонун убаланма кускус даяр.
3. Куурулган жашылчаларды кускус менен бериңиз, майдаланган чөптөрдү чачып бериңиз.