Куурулган Ананас Менен Гавайи Микси

/ 5
213 Ккал / 100 г
20 мүнөт
Куурулган Ананас Менен Гавайи Микси

Ингредиенттер

4 порция
"Гавайи микси" күрүч менен жашылчалары2 таңг.
Ананас1 даана
Жалбыз20 г.
Күн карама майы2 аш каш.
Лайм1 даана

Тамак жасоо

1. Көмөч казанды ысытып, күн карама майын кошуп, жашылчаларды 7-12 мүнөт кууруп алыңыз.
2. Ананастын кабыгын аарчыңыз, калыңдыгы 1,5 см болгон шакекчелерге кесип алыңыз.
3. Гриль табасын алдын ала ысытып, ананасты эки жагын тең кууруп алыңыз.
4. Аны майда бөлүктөргө кесиңиз.
5. Ананас менен Гавайи аралашмасын, жалбыз себип жана лайм ширесин куюп бериңиз.
Ананастын кабыгын тазалоо үчүн аны агын сууга жууш керек. Ананастын түбүн кесип, кесүүчү тактага коюңуз. Кабыгын кесип, кара тактарды кетириңиз, анткени алар ананастын даамын ачууга алып келет. Өзөгүн кесиңиз (ал жегенге болбойт) жана ананасты шакекчелерге кесиңиз.

Рецептке баа бериңиз

1
2
3
4
5

Бул категориядагы башка рецепттер

Дагы сайтта