Мини брокколи, жүгөрү жана сарымсак жана түстүү капуста менен күрүч

/ 5
80 Ккал / 100 г
25 мүнөт
Мини брокколи, жүгөрү жана сарымсак жана түстүү капуста менен күрүч

Ингредиенттер

4 порция
Жаш жүгөрү 2/3 б.
Тандамал түстүү капуста1 таңг.
Тандамал мини брокколи1 таңг.
Зайтун майы3 аш каш.
Сарымсак4 тиш.
Кызыл пияз 1/2 даана
Татымына жараша туз

Тамак жасоо

1. Түстүү капустаны эритиңиз. Суюктукту алып салыңыз. Салфетка менен сүртүңүз. Абдан майда туураңыз.
2. Сарымсакты тазалап, желекче кылып кесиңиз. Пиязды тазалап, кубик кылып кесиңиз.
3. Көмөч казанды ысытып, май куюп, сарымсактын желекчелерин жана пиязды кууруңуз, брокколи гүлдөрүн салып, 5 мүнөт кууруңуз, андан кийин майдаланган түстүү капустаны кошуңуз.
4. Жүгөрүдөн суюктукту агызып, жашылчаларга кошуңуз, катуу отто дагы 2 мүнөт кууруп, татымына жараша туздаңыз.
5. Жашылчаларды терең чөйчөктө бериңиз.
Капустаны майдалоо оңой болушу үчүн, мурда аны тилкелерге кесип, андан кийин майдалаңыз.

Рецептке баа бериңиз

1
2
3
4
5

Бул категориядагы башка рецепттер

Дагы сайтта