Миссия жана туруктуу өнүгүү

Биз адамдарды рационун өсүмдүк тамактары менен алардын жыргалчылыгы жана планетанын ден соолугу үчүн кеңейтүүгө шыктандырабыз.

Bonduelle-дин 7 баалуулугу

Адамдарга кам көрүү
Биз адамдарга өсүмдүк тамактануу жөнүндө айтып беребиз жана аларга жаңы өнүмдөрдү табууга жардам беребиз. Биз кызматкерлерибиз үчүн ыңгайлуу шарттарды түзүп, окууларды өткөрүп, алардын квалификациясын жогорулатып, ошондой эле жаңы жабдууларды сатып алабыз
Адилеттүүлүк
Биз компаниянын бардык кызматкерлерине мансаптык өсүү үчүн бирдей мүмкүнчүлүктөрдү түзүп беребиз
Адептүүлүк
Биз кардарлардын жана кызматкерлердин алдындагы милдеттенмелерибизди өз убагында аткарып, ачык жана чынчыл аракет кылабыз
Ишеним
Биз кызматкерлердин демилгелерин колдойбуз – алардын сунуштарынын негизинде компаниянын ишине өзгөртүүлөрдү киргизебиз. Биз долбоорду идеядан ишке ашырууга чейин жеткирүүгө жардам беребиз
Жөнөкөйлүк
Биз баарлашууга ачыкпыз: бардык суроолор жана сунуштар менен жетекчилерге жана менеджерлерге кайрылууга болот
Мыктылык
Биз продукциянын сапатын катуу көзөмөлдөйбүз — бул биздин артыкчылыгыбыз. Биз ресурстарга аяр мамиле жасайбыз жана заманбап технологияларды: дрондорду жана топурак билдиргичтерин колдонобуз
Ачыктык
Биз өндүрүштө, жалдоодо жана камсыздоочуларды издөөдө жаңы идеяларга жана сунуштарга ачыкпыз

Сиз Bonduelle компаниясынын баалуулуктарына канчалык деӊгээлде макулсуз?

1
2
3
4
5

Туруктуу өнүгүү

Жаратылыш биздин келечегибиз экенине ынанабыз. BPact стратегиясы Bonduelle-дин төмөнкү үч багыт боюнча айкын жана өлчөнүүчү социалдык жана экологиялык милдеттенмелери болуп саналат: Тамактануу, Планета жана Адамдар. Биздин максатыбыз – ар бир адамдын рационунда өсүмдүк азыктарынын көлөмүн көбөйтүү

Туруктуу өнүгүү тарыхы

1996
Биринчи Агрономиялык хартиянын түзүлүшү. Анын максаты топурактын асылдуулугун сактоо, өстүрүлгөн жашылчалардын жогорку сапатына кепилдик берүү үчүн агрохимиялык препараттарга байкоо жүргүзүүнү камсыз кылуу.
2002
Корпоративдик социалдык жоопкерчилик чөйрөсүндө 4 багыт боюнча биринчи программаны ишке киргизүү: Агрономия, Адамдар, Сапат жана Тамактануу, Жаратылыш ресурстары
2004
Луи Бондюэль Фондунун түзүлүшү. Фонд туура тамактанууну жайылтуу боюнча илимий изилдөөлөрдү жана жергиликтүү долбоорлорду колдойт.
Кененирээк
2012
Отчеттуулуктун глобалдык демилгесинин (Global Reporting Initiative, GRI) стандарттарына ылайык коомдук каржылык эмес отчеттуулукту түзүү. Этика кодексин жарыялоо
2016
КСЖ боюнча саясаттын жаңы артыкчылыктуу багыттарын аныктоо: Адамдар, Өсүмдүк тамактануу жана Планета
2019
2025-жылга чейинки негизги максаттар белгиленген B!Pact туруктуу өнүгүү чөйрөсүндөгү стратегияны түзүү
2020
Компаниянын 2025-жылга карата BCorp стандарты боюнча сертификатталуу максаты жөнүндө билдирүү
2021
Кызматкерлерди биздин миссиябызга жетүүгө түрткү берүүчү INSPIRE корпоративдик программасын ишке киргизүү
Биз менен байланышыңыз

Дагы сайтта