Өсүмдүк тамактанууга шыктандырабыз

Биз тамактануу адаттарына туруктуу таасир берүүнү колдоо үчүн сапаттуу өсүмдүк тамактанууну жайылтабыз

Биздин милдеттенмелерибиз

№1 Биз сапаттуу өсүмдүк тамак-аш азыктарын өндүрөбүз
  • 2025-жылга карата өнүмдөрдүн 100%ы Nutriscore тутуму боюнча А жана В рейтингине ээ болот
  • 2030-жылга карата өнүмдөрдүн 100%ы керексиз кошумчаларды камтыбайт
  • Мыкты рецептуралардын жана инновациялык технологиялардын аркасында биздин өнүмдөр сонун даамга ээ
№2 Флекситариандардын* ар түрдүү керектөөсүн канааттандырган өсүмдүк өнүмдөрүнүн линейкасын кеңейтип жатабыз
  • >15% киреше жыл сайын жаңы өнүмдөрдүн эсебинен
  • 2030-жылга карата 20% киреше даяр өсүмдүк тамактар категориясынын эсебинен
№3 Флекситариандык тамактануу тутумун көбүрөөк сандагы адамдар үчүн жагымдуу кылуудабыз
  • 2030-жылга карата дүйнө жүзү боюнча Bonduelle компаниясынын бардык бөлүмдөрү атайын программалар аркылуу өсүмдүк тамактанууну жайылтат
  • Биз 2020-жылга салыштырмалуу 2030-жылга карата Луи Бондюэль Фондунун ишмердүүлүгүнө тартылган адамдардын санын эки эсеге көбөйтүүнү көздөп жатабыз
* Флекситариандык – ден-соолукка пайдалуу жана экологиялык жактан таза тамактануунун пайдасына жаныбарлардан алынган азыктарды керектөөнү кыскартууну камтыган диета.

Bonduelle тобунун натыйжалары

Долбоорлор

Сапатты көзөмөлдөө
Nutriscore-га багытталуу
Nutriscore тутуму жашылчалар, жемиштер, буурчак өсүмдүктөрдүн көлөмү сыяктуу азыктандыруучу заттардын үлүшүн көбөйтүүгө, белоктун жана клетчаткалардын өлчөмү көбүрөөк болушуна жана өнүмдөгү канттын, туздун, каныккан май кислоталарынын үлүшүнүн азайтууга багытталган
Билим берүү
Краснодар мектептериндеги "Даамдар жөнүндө талаш" долбоору края
Долбоордун максаты – балдарды жашылча жегенге шыктандыруу жана аларды чыныгы даам эксперттери кылып өстүрүү. Катышуучулар нутрициолог жана аниматор менен бирге окутулуп, тапшырмаларды аткарып, мастер-класста өздөрүн башкы ашпозчу катары сынап көрүштү
Билим берүү
Кесипкөйлөр үчүн окутуу
Программанын алкагында Bonduelle компаниясынын эксперттери HoReCa жаатынын адистери менен нутрициология жана өсүмдүк тамактануу тарамагындагы билимдерин бөлүшүшөт
Билим берүү
СФУдагы (Красноярск) Institut Paul Bocuse-ден Гастрономия институту менен кызматташуу
Ресторан жаатындагы кесипти тандаган студенттерге менюну өсүмдүк тамактануу менен кеңейтүүгө шыктандырабыз. https://gastronomyinstitute.ru/ сайтына шилтеме
Билим берүү
"Адан Яга чейин туура тамактануу" онлайн сабактары
Балдар жана алардын ата-энелери үчүн туура тамактанууга үйрөтүү жана туура тамактануу адаттарын калыптандыруу үчүн Danone компаниясы жана Интернетсабак платформасы менен биргелешкен долбоор. Кененирээк
Сапатты көзөмөлдөө
Россияда органикалык продукцияны өнүктүрүү үчүн сыйлык
"Жаңы органикалык өнүм" номинациясында жеңиш. Bonduelle – Россияда органикалык буурчак жана жүгөрү чыгарган биринчи компания.
Биз менен байланышыңыз

Дагы сайтта