Отко бышкан картөшкө менен жылуу салат

/ 5
140 Ккал / 100 г
30 мүнөт
Отко бышкан картөшкө менен жылуу салат

Ингредиенттер

3 порция
Жашыл буурчак 1/4 таңык
Бүтүндөй маринаддалган шампиньондор 1/5 бан.
Мини картөшкө200 г.
Микс салат100 г.
Быштактуу сыр100 г.
Өсүмдүк майы2 аш каш.
Паприка1 чай каш.
Майдаланган кориандр0.5 чай каш.
Татымына жараша туз
Соус үчүн:
Апельсин1 даана
Соя соусу30 мл.
Сарымсак1 тиш
Күнжүт майы 1/2 чай каш.
Кунжут1 чай каш.

Тамак жасоо

1. Картөшкөнү жууңуз, экиге кесип, туз, курчутмалар жана май кошуңуз, аралаштырыңыз, бышыруу баракчасына салып, 200 Сге чейин ысытылган мешке 15-17 мүнөткө салыңыз.
2. Буурчакты нускамага ылайык кайнатыңыз.
3. Соус үчүн апельсиндин кабыгын майда сүзгүчтөн сүртүп, андан соң апельсиндин ширесин сыгып, кабыгына кошуңуз. Башка бардык ингредиенттерди кошуп, аралаштырыңыз.
4. Быштактуу сырдан башка салатка керектелүүчү бардык ингредиенттерди идишке салып, куйманын жарымын үстүнөн куюп аралаштырыңыз. Салатты тарелкага салыңыз жана быштактуу сырдын майда бөлүктөрүн чай кашык менен салып, калган куйманы куюңуз жана бериңиз.
Сиз Bonduelle жыпар жыттуу чөптөр менен провансалдык козу карындарын кошсоңуз, салат ого бетер өткүр даамдуу болот. Прованс чөптөрүнүн табигый жытын жана кызыл болгар калемпиринин даамын айкын сезесиз.

Рецептке баа бериңиз

1
2
3
4
5

Бул категориядагы башка рецепттер

Дагы сайтта