Кара зайтун жана таттуу жүгөрү менен гриль тоок жайкы салаты
Ингредиенттер
4 порция
Таттуу дандуу жүгөрү1 б.
Данексиз кара зайтун1 б.
Тоок филеси300 г.
Тоок жумурткасы3 даана
Помидор2 даана
Табигый йогурт150 г.
Катуу сыр100 г.
Ашкөк1 тут.
Татымына жараша калемпир аралашмасы
Сарымсак2 тиш.
Татымына жараша туз
Тамак жасоо
1. Тоок филесинин чоң эмес бөлүктөрүн курчутмалар менен татымалдаңыз.
2. Этти грильде тез айландыра кууруңуз, муздатыңыз, кесиңиз.
3. Помидор менен кайнатылган жумуртканы кубик кылып туураңыз. Сырды ири сүргүчтөн өткөрөбүз.
4. Бардык ингредиенттерди аралаштырыңыз. Жүгөрү кошуңуз.
5. Курчутмалар жана сарымсак кошулган табигый йогурт соусу менен татытыңыз.
6. Майдаланган чөптөр, жумуртканын сарысы жана кара зайтун шакекчелери менен кооздоңуз.
2. Этти грильде тез айландыра кууруңуз, муздатыңыз, кесиңиз.
3. Помидор менен кайнатылган жумуртканы кубик кылып туураңыз. Сырды ири сүргүчтөн өткөрөбүз.
4. Бардык ингредиенттерди аралаштырыңыз. Жүгөрү кошуңуз.
5. Курчутмалар жана сарымсак кошулган табигый йогурт соусу менен татытыңыз.
6. Майдаланган чөптөр, жумуртканын сарысы жана кара зайтун шакекчелери менен кооздоңуз.