Фасоль менен тоок этинен тако
Ингредиенттер
6 порция
Классикалык Барбекюдеги кызыл фасоль 1/2 б.
Жаш жүгөрү 1/3 б.
Татымына жараша туз
Петрушка30 г.
Татымына жараша мурч
Зайтун майы2 аш каш.
Сабиз1 даана
Тоок филеси250 г.
Жүгөрү тортильялары6 даана
Таттуу кызыл калемпир1 даана
Баш пияз 1/2 даана
Пармезан сыры30 г.
Сарымсак3 тиш
Тамак жасоо
1. Пиязды, сабизди жана калемпирди майда туураңыз.
2. Сарымсакты туураңыз жана тооктун филеси менен бирге ашкана комбайнында майдалаңыз.
3. Пиязды, сабизди, болгар калемпирин жана фаршты зайтун майына кууруп алыңыз. Курчутмалар жана кесилген чөптөрдү кошуңуз.
4. Токочторду көмөч казанга же микротолкундуу мешке бир аз ысытыңыз.
5. Ар бир токочту экиге бүктөп, ичине фарш, жүгөрү жана фарш салыңыз.
6. Даяр тамакты пармезан менен кооздоңуз.
2. Сарымсакты туураңыз жана тооктун филеси менен бирге ашкана комбайнында майдалаңыз.
3. Пиязды, сабизди, болгар калемпирин жана фаршты зайтун майына кууруп алыңыз. Курчутмалар жана кесилген чөптөрдү кошуңуз.
4. Токочторду көмөч казанга же микротолкундуу мешке бир аз ысытыңыз.
5. Ар бир токочту экиге бүктөп, ичине фарш, жүгөрү жана фарш салыңыз.
6. Даяр тамакты пармезан менен кооздоңуз.