Эзилген авокадо жана козу карындар менен брускетта

/ 5
130 Ккал / 100 г
10 мүнөт
Эзилген авокадо жана козу карындар менен брускетта

Ингредиенттер

2 порция
Бүтүндөй маринаддалган шампиньондор 1/3 бан.
Чиабатта4
Авокадо1 даана
Лимон ширеси1 аш каш.
Ачуу горчица майы1 аш каш.
Кешью30 г.
Шнитт пияз2 тут.
Кооздоо үчүн микрочөптөр
Кооздоо үчүн кунжут
Татымына жараша туз
Татымына жараша жаңы майдаланган кара мурч

Тамак жасоо

1. Авокадодон тазалаңыз жана данегин алыңыз, вилка менен боткого эзип, туз, мурч, лимон ширесин кошуп аралаштырыңыз.
2. Козу карындарды тилимдерге туурап, тууралган жаңгакты жана шнитт пиязды кошуңуз, горчица майын куюп, баарын аралаштырып, 5 мүнөт маринадтаңыз.
3. Чиабаттаны тостерде кургатып, үстүнө майдаланган авокадо, козу карындарды салып, микрочөптөр жана кунжут менен кооздоңуз.
Жаркыраган даам үчүн кунжуттун уруктарын кургак көмөч казанга алтын түскө чейин кургатууга болот.

Рецептке баа бериңиз

1
2
3
4
5

Бул категориядагы башка рецепттер

Дагы сайтта