Брокколи жана сыр менен каттамалар
Ингредиенттер
5 порция
Тандамал брокколи1 таңг.
Каттама камыр1 таңг.
Катуу сыр200 г.
Тоок жумурткасы5 даана
Татымына жараша деңиз тузу жана мурч
Тамак жасоо
1. Брокколи менен каттама камырды алдын ала эритип алыңыз.
2. Брокколини кайнап жаткан туздуу сууга 7 мүнөт кайнатыңыз. Суутуңуз.
3. Жумуртканы чалып көбүртүңүз, сырды сүртүп, терең идишке жумуртка, брокколи жана сырты аралаштырыңыз. Туздаңыз, мурч салыңыз.
4. Камырды жайып, бирдей чарчы кылып туураңыз. Ортосуна салманы салып, ортосунан бурчтарын чымчып салыңыз.
5. Алдын ала ысытылган меште 180°Сде 15-20 мүнөт бышырыңыз.
2. Брокколини кайнап жаткан туздуу сууга 7 мүнөт кайнатыңыз. Суутуңуз.
3. Жумуртканы чалып көбүртүңүз, сырды сүртүп, терең идишке жумуртка, брокколи жана сырты аралаштырыңыз. Туздаңыз, мурч салыңыз.
4. Камырды жайып, бирдей чарчы кылып туураңыз. Ортосуна салманы салып, ортосунан бурчтарын чымчып салыңыз.
5. Алдын ала ысытылган меште 180°Сде 15-20 мүнөт бышырыңыз.